Tort de biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 pachet de unt
  • cacao
  • 3 pachete biscuiti

Mod de preparare

Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta si se vede fundul oalei, se lasa la racit si apoi se freaca un pachet de unt sau margarina bunica cu crema in care in prealabil s-a pus cacao, eu am pus nes dizolvat in putina cafea, cafea pe care am pregatit-o pentru insiropat biscuitii, apoi se aseaza biscuitii pe tava, depinde ce fel de tavi aveti, la mine intrau 2 randuri de cate 6 biscuiti si in inaltime cat va tine crema, am pus cam 6 straturi!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise