Tort de ciocolata si scortisoara

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -5 oua
  • -1 praf de copt
  • -200mg faina
  • -Crema
  • -100mg scortisoara
  • -500mg ciocolata

Mod de preparare

-Blat

Luati un castron si puneti ouale,apoi adaugati faina,amestecati.

Dupa 20min puneti praful de copt,asteptati 10 min dupa facem crema.

-Crema

Luati iar un castron,puneti ciocolata la fiert 10 min,in castron puneti ciocolata apoi puneti scortisoara ,puneti primul blat si adaugati ciocolata,apoi tot la fel.E foarte bun.Sper sa va placa.:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise