Tort de frisca si ness

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piscoturi sampanie
  • 1 kg frisca vegetala
  • 6 lingurite de ness
  • 150 ml vermut alb
  • 300 gr cafea
  • 100 gr zahar
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru a muia piscoturile facem un sirop din cafea si zahar, lasam sa se raceasca si apoi adaugam vermutul, nessul si zaharul vanilat. Frisca se mixeaza. Pentru a nu se muia prea tare muiem fiecare piscot separate in sirop. Intr-o forma dreptunghiulara asezam un strat de frisca, unul de piscoturi, unul de frisca, inca unul de piscoturi si la final inca unul de frisca. Dam la rece pentru 4 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise