Tort de frisca si ness

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piscoturi sampanie
  • 1 kg frisca vegetala
  • 6 lingurite de ness
  • 150 ml vermut alb
  • 300 gr cafea
  • 100 gr zahar
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru a muia piscoturile facem un sirop din cafea si zahar, lasam sa se raceasca si apoi adaugam vermutul, nessul si zaharul vanilat. Frisca se mixeaza. Pentru a nu se muia prea tare muiem fiecare piscot separate in sirop. Intr-o forma dreptunghiulara asezam un strat de frisca, unul de piscoturi, unul de frisca, inca unul de piscoturi si la final inca unul de frisca. Dam la rece pentru 4 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise