Tort de nisip

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 plicuri de budinca de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 500 gr zahar tos
  • 250 gr zahar pudra
  • 1/2 pachet margarina
  • 300 gr biscuiti
  • 300 gr nuca de cocos
  • 300 gr nuca
  • frisca pentru ornat.

Mod de preparare

Se fierb cele plicurile de budinca cu laptele si 500 gr zahar tos ca o budinca obisnuita si se pune la racit.Se freaca 250 gr zahar pudra cu margarina si se adauga budinca trepat.Se imparte compozitia in trei parti:in prima se adauga nuca de cocos,in cea de a doua biscuitii macinatii iar in cea de a treia nuca macinata.Se aranjeaza pe o tava ingusta in aceiasi ordine si se orneaza cu frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise