Tort diplomat cu fructe

Timp pregatire
750 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr. piscoturi
  • - 150 gr. branza de vaci
  • - 150 gr. zahar pudra
  • - esenta de vanilie
  • - 200 ml. frisca
  • - 500 gr.iaurt
  • - 2 plicuri gelatina
  • - piersici din compot

Mod de preparare

Tapetam o forma de tort cu marginile detasabile cu piscoturi inmuiate in compot de piersici. Se pun piscoturi si pe margini si pe fundul tavii.

Gelatina se pune la hidratat in 200 ml. suc de fructe, apoi se pune pe foc la topit, fara sa o lasam sa fiarba.

Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga esenta de vanilie, iaurtul, gelatina si frisca batuta tare. Se pun si fructele taiate cubulete.

Se toarna aceasta compozitie peste piscoturile din tava.

Punem si deasupra peste compozitie un rand de piscoturi inmuiate in suc de fructe.

Se da la rece peste noapte.

Se detaseaza marginile tavii si se decoreaza dupa plac.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise