Tort diplomat cu fructe

Timp pregatire
750 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr. piscoturi
  • - 150 gr. branza de vaci
  • - 150 gr. zahar pudra
  • - esenta de vanilie
  • - 200 ml. frisca
  • - 500 gr.iaurt
  • - 2 plicuri gelatina
  • - piersici din compot

Mod de preparare

Tapetam o forma de tort cu marginile detasabile cu piscoturi inmuiate in compot de piersici. Se pun piscoturi si pe margini si pe fundul tavii.

Gelatina se pune la hidratat in 200 ml. suc de fructe, apoi se pune pe foc la topit, fara sa o lasam sa fiarba.

Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga esenta de vanilie, iaurtul, gelatina si frisca batuta tare. Se pun si fructele taiate cubulete.

Se toarna aceasta compozitie peste piscoturile din tava.

Punem si deasupra peste compozitie un rand de piscoturi inmuiate in suc de fructe.

Se da la rece peste noapte.

Se detaseaza marginile tavii si se decoreaza dupa plac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise