Tort diplomat cu mure si afine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 8 oua ,
  • 1 cana jumate zahar,
  • 1 cana jumate faina,
  • 6 linguri ulei,
  • jumatate pliculet praf de copt.
  • Crema:
  • - 20g gelatina;
  • - 5 oua;
  • - 500 ml lapte;
  • - 2 -3 linguri budinca vanilie;
  • - 200g zahar ;
  • - 300g frisca.

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .

Batem frisca si albusurile spuma.Cand s-a racit budinca se amesteca frisca si albusul batut spuma.

Am facut portie dubla de crema si am folosit mure si afine(aproximativ un kilogram de fructe)

Apoi ornam tortul dupa placul fiecaruia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise