Tort Ying Yang

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr margarina
  • 200 gr biscuiti de cacao
  • 300 ml lapte
  • 200 frisca
  • 1 plic praf de crema \"Mousse au chocolat\"
  • 1 plic praf de crema \"Mousse a la vanille\"

Mod de preparare

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie de copt si se aseaza compozitia de biscuiti.Se da la frigider.

Se prepara cremele,cu cate 100 ml frisca si 150 ml lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Pe blat se aseaza un rand de crema alba,una neagra,si tot asa pana se termina cremele.Se da tortul la frigider cel putin 3 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise