Tortulet de biscuiti

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -400 gr.biscuiti simpli
  • -un pachet de unt (margarina)
  • -3 oua
  • -200 gr.stafide
  • -1 sticluta de rom (mai mare)
  • -coaja rasa de lamaie
  • -o cana de zahar
  • -100 gr nuca (macinata sau intreaga)
  • -zahar vanilat (4 pliculete)
  • -cacao

Mod de preparare

Este unul dintre cele mai usoare deserturi de preparat.Mai intai, amestecati ouale intregi cu zaharul, le puneti la foc mic continuand sa amestecati , apoi adaugati untul si restul ingredientelor.Cand considerati ca e gata compozitia, stingeti focul.Lasati sa se raceasca, apoi dati orice forma doriti.Am incercat sa fac si niste frunzulite de ciocolata ca ornament, am dizolvat o ciocolata Milka apoi am pus crema peste cateva frunze de flori bine spalate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise