Tortulete cu nutella

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 8 tortulete:
  • 1 pahar crema Nutella
  • 2 oua
  • 90 gr faina cu praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 8 fondante-praline sau praline fine

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.

In oala mixerului se bate crema de Nutella cu ouale pana iese o compozitie omogena, se adauga faina si cacao si se mai amesteca usor. Pe tava de cuptor se asaza 8 manjete si se toarna compozitia in ele.

Se pune in fiecare prajitura o fondanta si se coc 12 minute pana se rumenesc usor. Se lasa cateva minute sa se raceasca ca sa nu ne friga fondanta si se servesc. Delicioase! Nutella si fondantele le fac sa fie speciale. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise