Tortulete cu nutella

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 8 tortulete:
  • 1 pahar crema Nutella
  • 2 oua
  • 90 gr faina cu praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 8 fondante-praline sau praline fine

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.

In oala mixerului se bate crema de Nutella cu ouale pana iese o compozitie omogena, se adauga faina si cacao si se mai amesteca usor. Pe tava de cuptor se asaza 8 manjete si se toarna compozitia in ele.

Se pune in fiecare prajitura o fondanta si se coc 12 minute pana se rumenesc usor. Se lasa cateva minute sa se raceasca ca sa nu ne friga fondanta si se servesc. Delicioase! Nutella si fondantele le fac sa fie speciale. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise