TRANDAFIRAŞI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr făină
  • 3oua
  • 150gr zahăr
  • 3 linguri de smintină
  • 1 praf de cop
  • un praf de sare si ulei.

Mod de preparare

Se frăminta un aluat din făină,ouă,zahărul,praful de opt,sarea si smintina.Aluatul se intinde foarte suptire ,se taie rondele care se crestează in patru de jur imprejur se pun 4-5 rondele una peste alta si se apasă la mijloc cu degetul ca să se lipească intre ele.Şi se prajesc in ulei incins pină se rumenesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise