TRANDAFIRI PANE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • boboci de trandafiri cu codite si frunzulite,
  • pesmet,
  • faina,
  • ulei,
  • zahar pudra;

Mod de preparare

1.Bobocii de trandafir se spala sub jet de apa ,se scutura putin de apa ,in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie ca faina si pesmetul ,amestecate si cu putina apa ,sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petale .Daca bobocul are petale mari ,laterale, acesea se desprind ,se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.

2.Se servesc bobocii pane pe farfurie ,intre ei punandu-se si petale de trandafir proaspete .Se pudreaza cu zahar macinat.Alaturi de aceasta delicatesa , se serveste o dulceata de afine si apa cu gheata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise