TRIGOANE CU BRANZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 300 g telemea desarata, 50 g cascaval ras, 1 ou, piper alb, 15 foi de placinta, 2 linguri ulei de
  • masline, 2 linguri unt topit

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se pune telemeaua intr-un castron, se sfarma cu furculita,

se adauga cascavalul ras si oul batut si se amesteca bine. Se amesteca untul topit cu uleiul, se

unge o foaie de placinta si se impatureste in trei, pe lung. Pe coltul aluatului impaturit se pune

o lingura de branza si se acopera cu celalalt colt, formandu-se un triunghi. Se continua asa

pana la capatul aluatului si apoi se umplu, pe rand, si celelalte foi, pana ce se termina

amestecul de branza. Se aseaza trigoanele pe o tava unsa, se ung cu unt si ulei, se dau la

cuptor si se coc 20 de minute, pana ce se rumenesc frumos si devin crocante. In amestecul de

branza se pot incorpora - dupa gust - verdeturi (patrunjel, marar, busuioc etc.), iar inainte de a

coace trigoanele, peste ele se pot presara seminte de susan.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise