TRIUNGHIURI CU BRANZA DE VACI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina 500 g
  • 4 oua
  • 500 g branza de vaci
  • coaja rasa de lamaie
  • 40 g zahar
  • sare

Mod de preparare

Din faina, 2 oua, putina sare si putina apa se prepara o coca mai deasa, din care se intinde o foaie si se taie patrate cu latura de 5-7 cm. Branza de vaci se amesteca cu 75 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se repartizeaza, in mod egal, pe patratele de coca, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc bine. Se fierb in apa cu sare, se scurg, se trec printr-un jet de apa rece, se toarna deasupra untul fierbinte si se presara cu restul de zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise