Triunghiuri cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • faina
  • 2 linguri margarina/unt
  • 1 lingurita sare
  • 40 g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru deasupra:
  • 2 linguri lapte
  • cascaval ras

Mod de preparare

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul si faina cat cuprinde. Intindem coca de 2-3 cm grosime, o taiem in tringhiuri si fiecare triunghi il umezim cu lapte si presaram cascaval ras.Triunghiurile se pun intr-o tava unsa cu unt,apoi la cuptor pana se rumenesc,20-30min.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise