Trufakia cu nuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr biscuiti petit-beure clasici
  • 125ciocolata menaj neagra
  • 2linguri coniac
  • 150gr unt sau margarina
  • 1oogr zahar pudra
  • 1cana nuci tocate
  • ciocolata razuita pentru ornat
  • nuca de cocos si nuci tocate tot pentru ornat.

Mod de preparare

Biscuiti impreuna cu coniacul ii dai prin bleder sii pisezi,pui ciocolata bucati impreuna cu untul intro craticioara si pui pe baie de aburi pana se topeste toata ciocolata.in ciocolata gata topita adaugi biscuiti pisati,zaharul pudra si nuca pisata si amesteci bine compozitia pana se omogenizeaza toate dupa care faci cu mana bilute potrivite pe care le dai prin ciocolata razuita,nuca de cocos si nuca pisata si le asezi pe un platou dai la frigider pentru2ore.Ppoti orna trufele cum vrei tu depinde de preferintele fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise