Trufe cu ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 250 gr. zahar pudra
  • 250 gr. unt
  • 1 lingurita esenta de cafea naturala
  • ciocolata granulata sau cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si bine strecurata. Separat, se freaca untul pina se face ca o spuma si se adauga in el treptat crema de cafea. Cind totul este bine frecat, se ia cu lingurita din compozitie si se fac bulgarasi mici care se tavalesc in ciocolata granulata sau cacao. Se asaza in forme de hirtie sau pe o farfurie presarata cu cacao sau cafea. Se pastreaza la rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise