TRUFE DE CIOCOLATĂ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g de ciocolata de bună calitate
  • - 200 ml de smântână de frişcă
  • - 40 g de unt nesărat
  • - cacao pudră

Mod de preparare

Cu o zi înainte : se topeşte ciocolata pe aburi(bain-marie). Se pune pe foc smântâna de frişcă până dă în clocot. Se adaugă ciocolata topită.

Se pune acest amestec la frigider până a doua zi.

A doua zi, se fierbe pe abur amestecul. Se încorporează untul. Se lasă să se răcească până pasta devine tare.

Se fac mici rotocoale care se tăvalesc prin cacao.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise