Trufe raw

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -10 curmale fara samburi
  • -10 caise dezhidratate
  • -100 gr migdale
  • -100 gr nuci
  • -50 gr fulgi cocos
  • -1 lingura pudra roscove
  • -50 gr seminte canepa
  • -100 gr unt cacao
  • -2 linguri miere (daca se cere)

Mod de preparare

Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.

In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.

Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .

Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.

Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .

Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.

Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .

Innainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise