Tuna (ton) mousse

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic gelatina
  • 1/2 ceasca otet-( prefer de mere )
  • 1 lingurita pudra de mustar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ceapa mica,tocata
  • 1 cutie ton in suc
  • 1/2 ceasca tulpina de telina,tocata
  • citeva crengute de patrunjel
  • 1/2 ceasca frisca neindulcita

Mod de preparare

Se moaie gelatina in 1/2 ceasca apa fierbinte; se da la blender cuotetul, mustarul, sarea si ceapa si se mixeaza 1 minut. Se adauga tonul, zeama de lamiie, se mai mixeaza putin si se pune telina si patrunjelul. Se mai mixeaza pina devine o pasta cremoasa (cam 1 minut). Se adauga frisca amestecind cu o lingura usor.

Se rastoarna intr-o forma rotunda (sau mai frumos in forma cu gaura, ondulata) tapetata cu foaie de celofan si se da la rece (se poate si pina a doua zi).

Se rastoarna pe un platou, se orneaza cu verdeata si o rosie-trandafir si se serveste alaturi cu piine "toast" prajita si taiata sferturi. In loc de ton se poate folosi somon-este mai rafinat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise