Turtite cu branza de burduf

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g branza de burduf
  • 100g unt
  • 1 ou
  • iaurt(200-300g)
  • 25g drojdie
  • marar si cascaval(cam 50g)
  • sare, daca branza de burduf nu e prea sarata
  • Acest aluat trebuie sa fie un pic mai saratel.

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se face un aluat care se lasa la crescut o ora. Dupa ce a crescut se fac turtite, se presara cu marar si cascaval ras si se dau la cuptor cam 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise