Umplutura din branza de vaci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg branza de vaci
  • -300 g zahar
  • -5-6 oua
  • -60 g unt
  • -sare
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -stafide
  • -coaja de lamaie rasa
  • -3-4 linguri smantana
  • -4 linguri cu pesmet fin

Mod de preparare

SE freaca bine branza de vaci cu dosul lingurii de lemn sau se trece prin sita.Se amesteca cu untul,zaharul,smantana,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sare,apoi se adauga galbenusurile pe rand,stafide bine spalate si muiate,pesmetul si albusurile batute spuma tare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise