Urda cu marar 2

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • Urda 300 g • smantana 100 g • unt 100 g • marar 1 leg • sare

Mod de preparare

Se freaca untul, pana ce devine spumos, se adauga urda, trecuta prin masina de tocat, si smantana si se amesteca in continuare, pana ce se obtine o pasta omogena.Se pune mararul tocat marunt, se potriveste gustul de sare si se da compozitia la rece ca sa se intareasca.Se foloseste la sandviciuri. In loc de marar se poate folosi sibulet sau ceapa tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise