Val-au-vent cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 val-au-vent
  • 200 gr ton in ulei
  • 3 linguri de maioneza
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se scurge bine de ulei pestele.Se pune intr-un recipient si se piseaza mai intai cu furculita.Se adauga sare si piper dupa gust,maioneza si zeama de lamaie.Se amesteca bine cu mixerul sau alt instrument pt a forma o pasta consistenta .Se pune aceasta pasta de ton in spritz si se umple val-au-vent-urile.Se orneaza dupa plac si se servesc ! Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise