varza Bruschetta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de paine
  • usturoi
  • ulei de masline
  • vinete
  • branza Mozzarella
  • rosii
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare , se adauga vinetele si usturoiul apoi se prajesc 8-10 min. Se scot din ulei si se scurg bine. Se asaza apoi pe feliile de paine , se adauga deasupra Mozarella. Deasupra se asaza feliile de rosii, se asezoneaza si se frig pe gratar 5-7 min pana se topeste branza.

Se picura deasupra ulei , se orneaza cu patrunjel .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise