Varza de Bruxelles combinata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza de Brusseles.
  • 3 sau 4 cartofi noi.
  • 1 ceasca de porumb (congelat).
  • 1 ceasca de mazare(congelata).
  • 2 linguri de arahide(prajite in tigaie pe aragaz).
  • 2 linguri amidon alimentar.
  • sare,piper si alte condimente dupa placerea fiecaruia.

Mod de preparare

Se pune la fiert toate ingredientele mai putin amidon care se pune la urma.Le fierbem circa 10 sau 15 minute nu mai mult, pentru ca cele congelate imediat fierb.Apoi punem intr-o ceasca amindonul si condimentele pe care le dorim si-l desfacem cu putina apa(2sau 3 lingurite de apa).Punem amidonul peste toate ingredientele in oala si bagam oala la cuptor inca 5 -10 minute.Cine doreste poate sa puna di iaurt pe deasupra sau smantana,eu de obicei folosesc lapte batut Brenac,care este foarte gustos.In poze se vad foarte bine si arahidele care dau un gust special acestui fel de mancare vegetarian. Pofta buna si nu uitati sa puneti multa dragoste in mancare cand o faceti!!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise