Varza de bruxelles pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -0.5kg varza de bruxelles
  • -2 oua
  • -3 linguri faina
  • -sare
  • -piper
  • -1/2 lingurita nucsoara
  • -ulei pt copt

Mod de preparare

Incepem cu varza pe care o curatam de frunzele vestejite sau maroni . Eu pun legume verzi , cumparate, in apa rece (cat mai rece) cu o lingurita de bicarbonat de sodiu sa stea cateva minute.

Pe foc punem o oala cu apa si sare la fiert . cand fierbe adaugam varza curatata si o lasam sa fiarba pana cand se inmoaie putin . Eu am lasat-o cam 6 minute.

O scurgem de apa si o lasam sa se raceasca .

Batem ouale impreuna cu un praf de sare , piper si nucsoara .

Varza o dam prin faina si prin ou .

Intr-o tigaie incinsa punem uleiul iar cand acesta este fierbinte prajim varza in el pe toate partile.

Scoatem pe un servetel de hartie si servim cu sos de rosii , sos de smantana si usturoi sau smantana simpla.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise