varza de Bruxelles prajita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei
  • bacon
  • varza de Bruxelles
  • castane
  • sare si piper

Mod de preparare

Se incinge intr-o tigaie incepatoare si se prajeste baconul 2-3 min, amestecand pana incepe sa se rumenesca. Se adauga verzisoarele de Bruxelles si apoi castanele fierte: se frige totul 5-7 min, apoi se asezoneaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise