Varza dulce calita (de post)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza mare
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • 2 linguri bulion de corcoduse
  • o frunza de dafin
  • piper
  • cimbru
  • boia iute
  • marar
  • sare
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit

Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece apoi o taiem fideluta.

O punem intr-un castron mare ,adaugam sare si o "framanatam".

Intr-o cratita adaugam uleiul si cand se incinge adaugam varza treptat si amestecam pana se caleste.Nu stoarcem varza de zeama o lasam sa se caleasca in suc propriu.

Adaugam condimentele,sucul de rosii, pasta de ardei ,bulionul de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute.

La sfarsit adaugam marar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise