Varza englezeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza de 1 kg
  • 150 g unt
  • 150 g smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita pesmet
  • 1 lingurita sare
  • piper praf

Mod de preparare

Dupa ce se curata, varza se taie in patru si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda in care s-a dizolvat o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert se scoate varza si se lasa 1 minut intr-o strecuratoare pentru a se scurge de apa, apoi se aseaza pe un platou de servit. Se topeste untul in care se prajeste foarte putin pesmetul si se toarna peste varza. Se adauga peste varza praful de piper, smantana si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cat se poate de cald.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise