Vinete coapte cu Mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 vinete taiate jumatate pe lungime
  • 4 rosii
  • 150 g mozzarella
  • o mana frunze de busuioc
  • sare, piper

Mod de preparare

Se incinde cuptorul la (200 grade C). Se stropeste vinetele cu ulei si se dau la cuptor pentr 25 min pina se inmoaie. Intre timp se feliaza rosiile si Mozzarella. Se scot vinetele de la cuptor si se pune deasupra citeva felii de rosii si citeva de Mozzarella. Se dau la cuptor pentru inca 5 min pina ce brinza se inmoaie. Se presare frunzele de busuioc si serveste cald. Se pot servi cu cuscus si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise