Vinete coapte cu Mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 vinete taiate jumatate pe lungime
  • 4 rosii
  • 150 g mozzarella
  • o mana frunze de busuioc
  • sare, piper

Mod de preparare

Se incinde cuptorul la (200 grade C). Se stropeste vinetele cu ulei si se dau la cuptor pentr 25 min pina se inmoaie. Intre timp se feliaza rosiile si Mozzarella. Se scot vinetele de la cuptor si se pune deasupra citeva felii de rosii si citeva de Mozzarella. Se dau la cuptor pentru inca 5 min pina ce brinza se inmoaie. Se presare frunzele de busuioc si serveste cald. Se pot servi cu cuscus si salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise