Vinete gratinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 3 rosii
  • 200 g cascaval sau mozzarela
  • oregano
  • sare,piper alb

Mod de preparare

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare si piper pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata. Se lasa 30 de minute.Se taie rosiile in felii de 1 cm . Se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata.Pe o felie de vanata se pune o felie de rosie cu oregano, iar peste rosie o felie de cascaval.Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu cam 20 de minute pana se coc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise