Vinete la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete nu prea mari (1 kg)
  • 1 ou
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza sarata (telemea
  • burduf
  • etc)

Mod de preparare

Vinetele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se scot, se lasa sa se racoreasca si se taie de-a lungul. Cele doua jumatati se scobesc de miez, avand grija ca la gat sa nu se scobeasca prea mult. Miezul se amesteca cu branza dulce si sarata, se adauga oul si se amesteca bine. Se umplu cu aceasta compozitie cele doua jumatati si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Se coc pana se rumenesc (aprox. 45-50 minute).

Se pot servi reci sau calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise