vinete la gratar cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc vinete mijlocii
  • 6 buc catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura oregano
  • 1 varf peperoncino taiat foarte marunt
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele de cca 1 cm grosime si se prajesc pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie. Intre timp celelalte ingrediente se amesteca si se obtine un sos picant. Cand sunt gata se aseaza pe un platou si se stropesc imediat cu sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise