vinete la gratar cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc vinete mijlocii
  • 6 buc catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura oregano
  • 1 varf peperoncino taiat foarte marunt
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele de cca 1 cm grosime si se prajesc pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie. Intre timp celelalte ingrediente se amesteca si se obtine un sos picant. Cand sunt gata se aseaza pe un platou si se stropesc imediat cu sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise