Vinete pane

Vinete pane. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete medii,
  • 2 oua,
  • 300 ml apa,
  • putina drojdie uscata,
  • ulei,
  • cimbru,
  • patrunjel tocat marunt,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.

Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele, se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul.

Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins.

Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise