Vinete pane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet fin
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute.

Vinetele se curata de coaja si se taie felii, se presară cu sare şi se lasă un pic să elimine zeama în exces. Apoi, se şterg cu şervete de hârtie.

Ouăle se bat ca pentru omletă. Dăm vinetele prin faina amestecată cu pesmet, apoi le dăm prin ou.

Se prăjesc în ulei fierbinte şi se scot pe şervete de hârtie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise