Vinete papucei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete subtiri si lungi
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 4 catei de usturoi
  • 3 felii de paine mai veche
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie vinetele in lungime pe jumatate,se scoate miezul si ,se fierb in apa clocotita 5 min. dupa care se lasa la scurs. Miezul ramas se taie marunt,la fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul. Se calesc apoi in ulei incins. Se adauga bulion si se da un clocot,dupa care se ia cratita de pe foc. Se pune painea muiata si stoarsa ,sarea,piperul,mararul tocat si se amesteca. Vinetele se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia obtinuta;se presara peste ele pesmet. Se da la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise