Vinete umplute

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg vinete
  • 150-200g cascaval
  • 200g orez
  • 350g carne tocata
  • 3 oua
  • sare
  • 100g faina
  • 100g pesmet alb
  • 200ml ulei
  • piper
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Vinetele le taiem in doua pe lungime.Ceapa o tocam si o punem la calit,iar dupa 1 minut adaugam 1 cana cu apa si cand fierbe punem orezul;se fierbe 5 minute.Cand compozitia se raceste,punem ouale batute impreuna cu celelalte ingrediente.Amestecam si umplem vinetele cu pasta obtinuta.Cand sunt aproape gata se presara cascavalul ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise