Vinete umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete,
  • 1 rosie,
  • 200 g sunca afumata,
  • 200 g cascaval,
  • ierburi aromate (tarhon,oregano),
  • 2 linguri ulei de masline,
  • putina sare si multa dragoste :)

Mod de preparare

Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de tot ,sa ramana cativa milimetri netaiati. Desfacem usor feliile si presuram sare si ierburi aromate, apoi in fiecare deschizatura punem o felie de rosie, una de sunca si una de cascaval. Asezam vinetele in tava in care am pus hartie de copt, presaram putina sare, ierburi aromate, ulei de masline si cascaval ras,apoi dam tava la cuptor. Cand cascavalul s-a topit atunci vinetele sunt facute. Sa aveti mare pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta usor de preparat si cu un gust deosebit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise