vinete umplute bulgaresti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • rosii
  • ulei
  • usturoi
  • ceapa
  • paine alba
  • patrunjel verde
  • sos tomat
  • sare si piper.

Mod de preparare

Vinetele se prajesc in 125 ml de ulei. Separat , ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa , se adauga rosiile si miezul de la vinete , usturoi, sare, piper, painea si patrunjelul verde. Se amesteca bine pentru omogenizare si se continua fierbera cca 10 min.

Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se adauga cca 100 ml de apa si se introduce tava la cuptor 20 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise