Vinetele (ciuperci de padure) cu smantana

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinetele proaspete
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper,foi de dafin,cimbru
  • 300 g smantana
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Vinetelele spalate foarte bine, taiate felii, dai un clocot, le strecori. Topesti untul,adaugi ciupercile, le lasi sa se caleasca in unt pentru cateva minute, adaugi 2 cesti de apa,condimentezi,lasi sa fierba 15-20 minute, dupa care adaugi ceapa calita si usturoiul pisat.Cand a scazut apa,adaugi smantana si verdeata, mai dai un clocot si servesti cu mamaliguta calda.Daca nu doresti cu smantana, renunti la aceasta,dar dublezi portia de usturoi

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise