vinetele umplute cu legume asortate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinetele
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ulei
  • cascaval
  • usturoi
  • s uc de rosii
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga ardeiul gras, miezul de la vinete, usturoiul , rosiile, sare, piper si patrunjel verde.

Cu aceasta compozitie se umplu vinetele , care se aseaza intr-o tava unsa cu 50 ml de ulei. Deasupra se toarna sucul de rosii, se presara cascaval ras si se introduce tava la cuptor 30 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise