vinetele umplute cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinetele
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ulei
  • cascaval
  • usturoi
  • s uc de rosii
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga ardeiul gras, miezul de la vinete, usturoiul , rosiile, sare, piper si patrunjel verde.

Cu aceasta compozitie se umplu vinetele , care se aseaza intr-o tava unsa cu 50 ml de ulei. Deasupra se toarna sucul de rosii, se presara cascaval ras si se introduce tava la cuptor 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise