Cum se prepară vișinata

Cum se prepară vișinata

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de visini
  • 1/2 l rachiu de 50 de grade
  • 80-125 g zahar (depinde cit vrem sa fie de dulce)

Mod de preparare

Cum se prepară vișinata

Se pun visinele intr-o sticla cu git larg, se adauga rachiul si zaharul. Pentru gust se poate adauga si vanilie si dupa aceea se inchide sticla ermetic. In primele zile de la conservare se clatina putin sticla, pentru a raspindi zaharul uniform. Ideal ar fi sa se tina in fiecare zi sticla la soare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise