Cum se prepară vișinata

Cum se prepară vișinata

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de visini
  • 1/2 l rachiu de 50 de grade
  • 80-125 g zahar (depinde cit vrem sa fie de dulce)

Mod de preparare

Cum se prepară vișinata

Se pun visinele intr-o sticla cu git larg, se adauga rachiul si zaharul. Pentru gust se poate adauga si vanilie si dupa aceea se inchide sticla ermetic. In primele zile de la conservare se clatina putin sticla, pentru a raspindi zaharul uniform. Ideal ar fi sa se tina in fiecare zi sticla la soare.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise