Vulcano - mafinis cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 pahar de faina
  • 1/4 pahar zahar pudra
  • 3/4 pahar migdale macinate ca faina
  • 3 albuse
  • 80 gr unt moale
  • 160 gr ciocolata amaruie
  • 5 cuburi de ciocolata amaruie sau cu lapte.

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma dar sa nu fie tare. Se topeste ciocolata la ben-marin sau in cuptorul cu micro unde. Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul migdalele si untul, compozitia trebuie sa fie omogena se adauga ciocolata topita si la urma albusurile.Se ameste ca usor ca albusurile sa nu se taie.

Pe o tava de cuptor se aseaza tavite personale de silicon si se toarna in fiecare tavita pina la jumatate ,deasupra se pune bucatile de ciocolata si se umplu tavitele.Se coace la 150 de grade (cuptorul incalzit dinainte) aproape 20 de minute. Se servesc caldute cu fructe de sezon sau putina frisca. (In mafin ciocolata trebuie sa fie lichida)

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise