White Chocolate Lamington

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba
  • 120 g margarina sau unt
  • 180 g faina
  • 50 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba
  • 1 cub unt
  • 1 lingurita apa
  • +fulgi de cocos

Mod de preparare

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca.

Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase.

Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam.

Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura.

Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet.

Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata impreuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie,o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi,dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise