Xhec cu mascarpone

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mascarpone,
  • 200 g ciocolata,
  • 100 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 150 g faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • coaja rasa de portocala sau portocala confiata,

Mod de preparare

Untul topit la temperatura camerei, se freaca cu zaharul pudra, se adauga mascarpone, ouale si zaharul vanilat, praful de copt stins. Se amesteca bine, se adauga ciocolata topita. Se adauga faina in ploaie. la sfarsit se adauga coaja rasa sau portocala confiata. Se varsa totul intr-o tava de chec, se da la cuptor pentru 1 ora, la 160°C

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise