Zabaione cu lapte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 60 gr zahar tos
  • 1 praf de sare
  • vanilie praf
  • 200 ml lapte

Mod de preparare

Ouale intregi, neseparate, se bat cu cu zaharul si sarea timp de 10 minute. Se adauga vanilia si laptele si se varsa compozitia intr-o cratita continuand sa bateti cu telul. Se aseaza cratita pe bain-marie cald, amestecand continuu cu telul, pana cand apa de sub cratita incepe sa clocoteasca. In acest moment se a sosul de pe foc si se serveste imediat, langa prajitura pentru care a fost preparat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise