zacusca de morcovi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg morcovi
  • 2 kg gogosari
  • 2 kg rosii
  • 2 kg ceapa
  • 500 ml ulei.

Mod de preparare

Ceapa taiata fideluta. Morcovii si gogosarii se dau pe razatoare, coaja se arunca. Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se adauga ceapa, morcovii, gogosarul, se lasa la fiert . Cand morcovul a fiert, se adauga bulionul, se mai lasa sa fiarba pana apare uleiul desupra. Se ia de pe foc si se lasa putin la racit. Se pune in borcane si deasupra o felie de rosie. Se capseaza fiecare borcan si se pun in baine-marie la sterilizat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise