Zucchini umpluti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 3 zucchini potriviti ca marime
  • - 1/2 ceapa medie
  • - 1 morcov
  • - 300 g carne tocata de curcan sau de pui (preferabil pieptul)
  • - albusul de la 1 ou
  • - sare, piper
  • - suc de rosii (optional)
  • - 3 linguri ulei extravergine de masline

Mod de preparare

Zucchini se taie in doua pe lung si se scobesc la mijloc.Ceapa taiata solzisori se caleste in 2 linguri ulei, se adauga morcovul razuit si miezul de la zucchini maruntit. Se calesc toate timp de 2-3 min. Apoi se adauga la carnea tocata, impreuna cu albusul de ou.Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de zucchini, se stropesc cu un firicel de ulei si se pun intr-un vas rezistent la foc. In vas se adauga 1/2 cescuta de apa sau sos de rosii. Se dau la cuptor, la foc iute (eu cel putin asa i-am facut ca imi era foame) timp de 20-25 min. In ultimele 5 min se poate adauga cas fara grasime razuit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise