Zucchini se taie in doua pe lung si se scobesc la mijloc.Ceapa taiata solzisori se caleste in 2 linguri ulei, se adauga morcovul razuit si miezul de la zucchini maruntit. Se calesc toate timp de 2-3 min. Apoi se adauga la carnea tocata, impreuna cu albusul de ou.Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de zucchini, se stropesc cu un firicel de ulei si se pun intr-un vas rezistent la foc. In vas se adauga 1/2 cescuta de apa sau sos de rosii. Se dau la cuptor, la foc iute (eu cel putin asa i-am facut ca imi era foame) timp de 20-25 min. In ultimele 5 min se poate adauga cas fara grasime razuit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise