Zuccotto de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat
  • 4 cl visinata
  • 2 cl rom
  • 100 g ciocolata
  • 300 g frisca
  • 75 g zahar
  • 250 g zmeura
  • 50 g piscoturi

Mod de preparare

Castronul se tapeaza cu forlie. se aseaza pe margine 2/3 din piscoturi si se insiropeaza cu alcool. Se bate frisca cu zahar; in 2/3 se amesteca 150 g zmeura si se aseaza in castron. Se amesteca piscoturile zdrobite cu restul de crema si ciocolata topita si se aseaza in catron. Se acopera cu blat si folie si se da la congelator 8 ore. Se scoate folia, se rastoarna catronul si se desprinde restul de folie. Se decoreaza.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise